Vacature monteur landbouwmechanisatie Ursem Noord Holland Alkmaar

Monteur landbouwmechanisatie

Heb je ervaring als monteur en zin in een leuke nieuwe uitdaging in de landbouwmechanisatie ? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

Van Dam Mechanisatie B.V. is een laagdrempelig en informeel landbouw mechanisatiebedrijf. Voor de komende jaren hebben we plannen om te groeien waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen. Een aantal merken die wij vertegenwoordigen zijn: Kubota, Dieci, Kranzle, EGO.
Onze klanten bestaan uit agrariërs, gemeentes, hoveniers, aannemerij, bouw en infra, zowel kleine en grote klanten.

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en dat we met hen meedenken. Dit brengt veel afwisseling met zich mee en zorgt voor een uitdaging. Kan niet komt bij ons niet zo snel voor, er is altijd genoeg te doen en genoeg te beleven!

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste monteur met enige ervaring die van aanpakken houdt. Je heb feeling met de sectoren waarin wij opereren en vindt het leuk om te sleutelen. Het helpen en te woord staan van klanten vind je geen probleem.

Werkzaamheden zijn meestal in de werkplaats maar eropuit met de service bus komt ook vaak voor. De focus van jouw werk ligt op de dagelijks voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf, dit is veelzijdig en uitdagend. Je werkt nauwkeurig en je bent in staat om zelfstandig te werken en storingen op te lossen. Ook draai je periodiek mee in de storingsdienst.

Wat kun je verwachten?

Omdat in de landbouwmechanisatie alle technieken aan bod komen is het werk vaak seizoen gebonden en zeer variërend. Je moet denken aan hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek dat gebruikt word in allerhande machines wat natuurlijk veel afwisseling met zich mee brengt. Je werkt in een klein en jong team. Het plan is om het team en het bedrijf de komende jaren verder uit te breiden waarvoor we jou nodig hebben als visite kaartje van ons bedrijf. Er zijn genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling. We bieden je ook de mogelijkheid om relevante opleidingen en trainingen te volgen. Verder zijn we flexibel dus veel dingen zijn bespreekbaar.

Ben je enthousiast geworden? wil je meer informatie of lijkt het je leuk om als monteur bij ons te werken?

Neem dan contact op met:
Bart van Dam, 072-5022667 of mail naar vacature@vandammechanisatie.nl

Vermeld hierbij jouw naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met je op. CV en motivatie sturen mag maar is niet per se noodzakelijk.
We zijn een laagdrempelig en informeel bedrijf en gaan vooral graag met je in gesprek om te kijken of er een klik is.