Wie zijn wij?

Van Dam Mechanisatie BV is vanaf 2001 actief in de landbouw mechanisatie. Vanaf het prille begin tot nu toe voeren wij allerhande werkzaamheden uit gerelateerd aan dit veelzijdige vakgebied.

Wat we doen

Verkoop

– Landbouwmachines en werktuigen
– Tuin en park machines
– Hogedrukspuiten
– Aanbouwdelen

Ook voor gebruikt bent u bij ons aan het juiste adres.Wij kunnen u tevens helpen een geschikte machine te zoeken en te ondersteunen bij de aankoop.

Onderhoud en reparatie

Passend onderhoud en vakkundige reparaties, we beschikken over de nieuwste uitleesapparatuur waarmee we het gros van alle merken kunnen servicen. Tevens beschikken we over een hydraulische slangenpers en hebben vele koppelingen op voorraad.

Constructie werkzaamheden

We beschikken over de nodige metaalbewerkings machines waarmee we snel en breed inzetbaar zijn. Machines aanpassen of klein draaiwerk is geen probleem!

Over Van Dam Mechanisatie

In 2001 is Wout van Dam voor zichzelf begonnen. Kort nadat de stap gezet was begon de welbekende mond en klauwzeer in Nederland, dit waren een aantal lastige maanden. Vanaf toen heeft het bedrijf altijd een stijgende lijn gekend. Met al snel een eerste werknemer werden alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd. Naarmate de tijd verstreek werd er ook het nodige gereedschap aangeschaft. De toen bestaande schuur voldeed al snel niet meer en omdat deze niet geisoleerd was kon het in de winter nog wel eens erg koud zijn. In 2006 is de oude schuur plat gegaan en is er een grote nieuwe schuur neergezet. Het achterste gedeelte van deze schuur werd ingericht als stal voor edelherten. De jaren hierna kwamen er steeds meer medewerkers werken en bleek de gehele ruimte van de schuur nodig te zijn waardoor de herten ruimte moesten maken voor opslag. 

Bovenaanzicht Van Dam Mechanisatie BV

In de looptijd van het bedrijf zijn er vele verschillende merken gevoerd. Rond 2011 hebben we de stap gezet en besloten dat KUBOTA ons hoofmerk moest worden. Tot op de dag van vandaag hebben wij hier geen spijt van en voelen wij ons betrokken bij het merk en zullen hier achter staan.

Kubota heeft in het verleden diverse landbouwtractoren geproduceerd welke op de Europese markt verkocht werden. Sinds 2009 heeft Kubota besloten ook een van de marktleiders van Europa te willen worden en doen zij hier gigantisch veel aan. In 2012 heeft Kubota het grootste aandeel over genomen van de Kverneland group waarmee ze in 1 stap alle werktuigen en know how voor zowel de veehouderij en akkerbouw in huis hebben gehaald. Dit resulteerd in 1 productlijn van vele machines onder 1 dak.

Naast het merk Kubota voeren wij nog een aantal topmerken waaronder:

Dieci verreikers
Keenan voersystemen
Schouten machines landbouw, tuin en park machines
Kranzle hogedrukspuiten en toebehoren
Ego power, tuin / hovenier gereedschap op accu

 

Feiten

9

20 jaar ervaring in het vakgebied.

9

Goede relaties en contacten met vele leveranciers

9

Goed opgeleide werknemers

9

No nonsense mentaliteit

Kubota ploeg

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf?

vul het contactformulier in of bel , wij zullen u met plezier helpen

 

Neem contact op

Van Dam Mechanisatie BV

072-5022667

Info@vandammechanisatie.nl